KTA-Nordic


KTA-Nordic on vuonna 2000 perustettu graafisen ja pakkausmateriaali alan maahantuoja ja laitemyyjä, ja toimimme Suomessa sekä Baltian maissa. Työllistämme 11 alan huippuammattilaista ja myyntimme oli 6,5 milj. € vuonna 2019.

KTA-Nordic on KTA-Yhtiöt Oy:n kumppani. KTA-Yhtiöt on suomen suurin graafisen teollisuuden maahantuoja ja on toiminut graafisen-alan yritysten yhteistyökumppanina jo yli 100-vuotta. KTA-Yhtiöt työllistää 50 asiakaspalvelun huippuosaajaa ja jonka myynti on 20milj. €.

KTA-Nordic maahantuo vuonna 1993 perustetun Liyu internationalin valmistamaa Platinum -sarjaa, joka on vaativiin eurooppalaisiin markkinoihin suunniteltu suurkuvatulostin ja leikkuri sarja. Vuosittain tehdas tuottaa yli 1200 tulostinta ja on markkinoiden toiseksi suurin laitevalmistaja yli 160cm leveässä tulostin kategoriassa.

Platinum -sarjan tuotelinja muodostuu UV-LED, ECO-Solvent ja tekstiilitulostimista, joita on saatavina taso, rulla ja hybrid malleina. Platinum sarjaan kuuluu myös arkkileikkureita joiden monipuoliset toiminnot tukevat arkki digituotantoa ja nopeuttavat läpimenoaikoja.

Platinum -sarjaan on mahdollista valita tulospäitä Kyoceralta, Ricohilta ja Konica Minoltalta täysin oman tarpeesi mukaan. Elektroniikkakomponentit puolestaan tarjoaa Panasonic ja Schneider ja kontrollerit tulevat Dell Computerilta.