Demopäivät 2021 Tuusulassa

">

Demopäivät 2021 Tuusulassa

KTA-Yhtiöt tarjoaa alan taitajille uusia teknologioita, ohjelmistoja, materiaaleja ja tarvikkeita Tuusulan KTA World -näyttelytilassa 10-11.11.2021.

KTA-Yhtiöiden teemana on sujuva ja helppo sekä värihallittu työnkulku eri työvaiheissa.


Suurkuvatuotanto

Fujifilm
-Acuity Prime tasotulostin edustaa uusinta uutta tasotulostin kategoriassa. Käymme päivien aikana läpi sen uudet tehokkuuta ja laatua lisäävät vakio-ominaisuudet, sekä parannukset suorituskyvyssä.
-Acuity Ultra on supertehokas rullalta rullalle tulostava uutuus, jonka laatu ylettää lähes valokuvatarkkuuden tasolle.
-Inca Onset X-sarja on digitaalisien arkkitulostimien priimaa ja tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon esim. offsetista digiaikaan siirtyvälle. Onsetin monet ominaisuudet tekevät X -sarjalla tulostamisesta, helpompaa, joustavampaa ja moninverroin monipuolisempaa.

Platinum -sarja
Esittelemme uudet kustannustehokkaat Platinum -sarjan hybridi-, rulla- ja tasotulostimet.

Kongsberg
Tustumme Kongsbergin X ja C -sarjan tasoleikkureihin, jotka omaavat monipuoliset työkalut.

Epson
Ecosolvent ja Resin -teknologiat sisä- ja ulkokäyttöön. Epson tulostimet soveltuvat laajan väriavaruutensa ansiosta erityisen hyvin mm. Patone -sävyjen tulostukseen.

Q-Cut mini
Platinum sarjan leikkuri on mielenkiintoinen uutuus automaattileikkuripuolella, jonka toimintoja käymme päivien aikana läpi.


Ohjelmistot

Esko tuotteet
Esittelemme WebCenterin (projektin hallintaan), Automation Enginen (työnkulun tehostamiseksi) ja iCut -ohjelmiston (nopeuttamaan ja tehostamaan tasoleikkurin tuottavuutta).

FujiFilm XMF
Käymme läpi miten XMF-työnkulku tehostaa, nopeuttaa ja helpottaa yrityksesi työnkulkua.

X-rite
Laadunvalvontaan erikoistuvalta X-Ritelta esittelemme spektrofotometrin sublimaatiotulostuksen värienhallinnan tueksi, joka on erityisesti suunniteltu sublimaatiokankaiden mittaamiseen.

Caldera
Esittelemme uuden Caldera RIP 15 -ohjelmiston suurkuvan tulostus-, värienhallinnan- ja jälkikäsittelyn tyonkuluksi.


Arkkipainaminen

JetPress
Tutustumme uuteen FujiFilm JetPress 750S:n - sen etuihin, toimintoihin ja käyttöön. Esittelemme myös kaikki painamiseen tarvittavat tarvikkeet ja aineet.

Komori
Katsastamme arkkipainon maailmasta myös Komorin tarjoamat offset-painokoneet. Komorin painokoneet ovat tunnettuja pitkälle kehitetystä kuivaustekniikasta, luotettavuudesta ja laitteiden edullisista käyttökustannuksista.


Lisäksi esillä on laite- ja materiaalitarjouksia.

Ilmoittautumiset: kta@kta.fi

Ilmoittaudu etukäteen ja osallistut leffalippujen arvontaan.

Lisätiedot:
Tarmo.Kuusela@kta.fi
Reinhard.Lindqvist@kta.fi