Platinum -tuoteperhe kasvaa kahdella uudella tulostimella!

Uusiin tulostimiin saa nyt myös uudet Ricoh gen6 -tulostuspäät ja sarjaan on lisätty tämän lisäksi uusi arkkileikkuri

">

Platinum -tuoteperhe kasvaa kahdella uudella tulostimella!

Uusiin tulostimiin saa nyt myös uudet Ricoh gen6 -tulostuspäät ja sarjaan on lisätty tämän lisäksi uusi arkkileikkuri

Q3 Hybrid

Ensimmäisenä uutena tulokkaana on Q3 Hybrid, joka on varustellumpi versio Q2 Hybridistä. Q3 Hybrid on 3,2metrin tulostusleveydellä varusteltu UV-LED värin kiinnitysteknologiaan perustuva läpisyöttävä tulostin.

Q3 Hybridin päivitetyt ominaisuudet on kehitetty huomattujen yritystarpeiden pohjalta. Yksi huomattavimmista eroista ovat laitteen CMYK -värit, jotka ovat tulostimessa vakiona, mutta joiden lisäksi tulostimeen voi lisätä väreiksi light cyanin, light magentan, valkoisen ja lakan.

QR 5

Uusi QR 5 on puolestaan 5 metriä leveään tulostukseen tarkoitettu UV-LED väriteknologiaan perustuva tulostin. Laitteen suuri 5 metrin tulostusleveys antaa mahdollisuuden tulostaa useampaakin mediaa samanaikaisesti. Aivan kuten Q3, myös QR 5 on kehitetty täysin huomattujen yritystarpeiden pohjalta.

Kaikkiin uusiin Platinum tulostimiin on nyt myös valittavissa Ricoh Gen6 -tulostuspäät, aiempien KM1024i-, Ricoh Gen5- ja Kyocera -tulostuspäiden lisäksi.

Q Cut Mini -arkkileikkuri

Uusien tulostimien lisäksi Platinum -sarjaan on lisätty myös uusi Q Cut Mini arkkileikkuri. Arkkileikkuri on varustettu viiltävällä-, oskiloivalla veitsellä-, kiss cut -työkalulla ja nuuttaus pyörällä.

Lisäksi arkkileikkurin pöytä on varusteltu automaattisella arkinsyötöllä-, virralla ja luovutuksella. Leikkuriin on myös saatavilla rullamateriaali optio.

Q Cut Mini -arkkileikkuria on saatavilla kahtena pöytäkokona: Q0604P (600mm x 400mm arkkikoko), ja Q0705P (530mm x 750mm arkkikoko)